Sidor

lördag 31 mars 2012

Lite bus.

Stackars busen är fortfarande dålig, igår kväll kräktes han igen. Jag förstår inte vad som är fel. Han är pigg och glad, äter skonkosten med god aptit, ingen diarré, och så helt plötsligt kräks han igen. Det känns onödigt att ta honom till veterinären för enstaka kräkningar när han är så pigg i övrigt. Han blev ju ordentligt genomgången för magbesvär innan jul med både röntgen, ultraljud och blodprov utan att något hittades.
Eftersom han inte är så pass dålig att han behöver ligga inne med dropp nu får vi väl helt enkelt vänta ut det och hoppas på att kosttillskottet Standardt PH-balans som jag har beställt kommer att hjälpa hans känsliga mage. Han har ätit medicin mot magkatarr förut utan framgång, men det skadar ju inte att försöka igen med ett annat märke, som ju inte heller räknas som medicin.

Idag fick han i alla fall utlopp för lite energi. Vi hade några ärenden till husses föräldrar, och där kunde vi förstås inte neka honom att busa lite med Mynta, som han såklart tyckte var jätteroligt. Så hittills är det en bra dag för busen, jag hoppas bara att vi inte får några bakslag ikväll.

























































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar