Sidor

torsdag 25 oktober 2012

Snöflingor.

Idag har vi sett första snön här. Några vilsna snöflingor singlade ner från himlen, men mycket mer än så blev det inte. Husse tog ut valpen på lite äventyr i morse, de träffade bl.a. en stor men gammal och lugn rottweiler som Nikon fick hälsa på. Efter valppromenaden tog husse ut Ollie på en långpromenad, det var då det började snöa och Ollies nos blev lite vit. Själv fick jag mysa runt hemma, få lite jobb gjort och fixa lite hushållssysslor. Jag är så glad att min duktiga sambo är så bra med hundarna, och att han tycker att det är roligt att göra saker med dem. Det är skönt att dela på både ansvaret och det roliga!

Efter en väldigt trist sommar vädermässigt är man väl inte så jättesugen på vinter, men vinter blir det ju vare sig man vill det eller inte, och första snön är alltid lite extra mysig. Jag hoppas i alla fall att vi får ha kvar höstens härliga dagar ett tag till, fast termometern har bara visat några enstaka plusgrader på sista tiden, och ibland även minusgrader. Snön får gärna komma lagom till första advent ungefär.

Nu ligger hundarna och sover i soffan och resten av dagen blir lugn. Snart är det helg, vi får se vad vi hittar på för skojigheter då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar