Sidor

torsdag 18 oktober 2012

Senaste nytt.

Breaking news - Nikon tappar huggtänder!

Japp, nu händer det. Som vi har väntat på att de där vassa små valphuggtänderna ska släppa, och nu händer det. Igår såg jag att en satt lös, så pass lös att den nästan bara hängde i en tråd. Den tanden hittades i bädden igår kväll, och idag är ytterligare en huggtand borta! Det gick förvånansvärt snabbt måste jag säga...
Nu går stackarn och ser helt tandlös ut. På ena sidan har kan kvar huggtänderna både uppe och nere, på andra sidan ser man bara en liten topp av vuxentanden i överkäken och ett hål i underkäken. Inte konstigt att han inte vill kampa så hårt.

Idag tog vi en promenad med grabbarna längs en motionsslinga i skogen. Det var mulet och blött, men mysigt! Nikon fick se hästar på nära håll. Han har sett hästar förut, men dessa stod precis bredvid vägen. Han var lite skeptisk och var tvungen att titta ordentligt på dem, och ibland göra små hoppskutt bakåt när någon av hästarna lyfte på en hov eller så. Vi får väl gå förbi fler gånger så att han blir van. Ollie var mest intresserad av mina godisfickor.
Ibland blir det så tydligt att Nikon är en valp som inte är van vid saker som Ollie inte bryr sig om för att han har sett eller gjort det förut, men då ser man också hur viktigt det är att Nikon får uppleva många nya saker mellan varven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar