Sidor

söndag 26 februari 2012

På besök.

I helgen har vi varit på besök. Ollie har varit på besök hos mina föräldrar, och jag och husse har varit på besök hos vår eventuellt blivande uppfödare. När busen blev bortskämd hos "mormor och morfar" hade vi det lugnt och trevligt hos uppfödaren.
Hon är väldigt mån om hälsa och mentalitet, och den blivande kullen har överlägset de bästa förutsättningarna man kan hitta, tycker jag som har lusläst en massa stamtavlor och data förra året.

Vi har inte bestämt oss till 100 % än, mycket kan hända och man vet inte om allt klaffar när det väl är dags, men om det blir en valp och om uppfödaren tycker att vi är lämpliga köpare känner vi att vi har valt helt rätt.

Damen som ska paras är den ljuvliga Razzla, staffordshire bullterrier.
(Foto: husse)


























































































Här leker hon med gamle blandisen Rex.



















Och här leker hon med rottweilern Atlas.



















I familjen finns även den äldre staffetiken Chillie.


















Ett mycket trevligt besök som sagt! Vi hade en bit att åka, men det var det värt. Nu får vi se hur det går med löp, parning, o.s.v. Förhoppningsvis blir det valpar som är leveransklara runt början av augusti.

Idag hann vi med en sparktur innan det var dags att åka hem igen. Det var asfalt framme på en del ställen, men där det var is var det väldigt bra sparkföre och busen fick sträcka ut benen i den värmande solen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar