Sidor

fredag 30 november 2012

Vintrigt värre.

Imorse var det helt vitt och det har snöat hela dagen. Det är skönt med lite riktig vinter nu när det börjar närma sig jul. Vi tog en promenad längs grusvägarna i skogen.

Filmer från promenaden:


Nikon tränade koppelkontakt.


Efter promenaden fick grabbarna köra lite sök. De fick tre skick var och de var taggade och duktiga. Jag gömde mig och de hittade mig alla gångerna. Väldigt roligt! Vi märkte dock att det inte vore helt fel med walkie-talkies, så att man kan kommunicera när man är klar för att bli hittad.

Här kommer en bild från veckan när jag och Nikon följde med husse på ett jobb.


Han skulle fotografera jonglörer och valde vårt p-garage som miljö. Ett bra tillfälle för oss att miljöträna lite, för det är ju inte varje dag man stöter på två killar som kastar runt bollar och käglor. Nikon tyckte att de såg lite konstiga ut, men han var duktig och satt tyst och tittade.
Ollie har väl sett det mesta, så han behövde inte följa med. Han har varit med på allt från marknader till studenter och djurparker, åkt tåg, hiss, tunnelbana och till och med trampbåt, varit i många olika städer, skogar och naturområden och upplevt mycket roligt. Fast jonglörer i ett p-garage har han nog aldrig sett, men Nikon har ändå mycket kvar att uppleva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar