Sidor

måndag 3 september 2012

Skogstur.

Igår blev det en tur till skogen med hundarna. Vi vandrade rakt ut i skogen utan att följa någon stig, men vi visste var vi skulle. Destinationen var vår lilla grillplats i skogen, där husse gör upp eld Bear Grylls-style och korven smakar extra gott när man avnjuter den på en omkullfallen trädstam. Den här gången blev det dock ingen korvgrillning eftersom vi kände att vi redan hade nog med att hålla koll på en galen valp, men det var fint väder och mysigt bland träden.

Det fanns mycket spännande saker att undersöka förstås, det tycker både Nikon och Ollie. Att vara hund och gå i skogen är ju så gott som alltid roligt, även om man gjort det hundra gånger förut. Nikon fick träna lite balans och Ollie fick söka godis i mossan. Nikon sökte förresten också i mossan, fast tyvärr uppskattade inte matte och husse rådjursbajset lika mycket som han gjorde.

Foto: Husse


































































































































Vi gick inte speciellt långt, men när man är ute och myser runt i mossan tar det ändå ganska lång tid. När vi kom hem slocknade två trötta, skogsdoftande hundar i soffan. Det måste vara livet för en hund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar