Sidor

torsdag 13 juni 2013

Helgens aktivitet.

Just det, jag skulle ju berätta vad det var vi såg fram emot i helgen. Husse har anmält Nikon till en utställning! En riktig utställning alltså, där resultatet kommer att synas i SKK Hunddata. Det är en nationell utställning i Avesta och staffarna visas på söndag. Spännande värre!

Förhoppningsvis sköter sig Nikon lika bra som på kursen vi gick förut. Husse tyckte att det var roligt att springa i ringen med Nikon, så han vill testa en gång på riktigt också. Man vet ju aldrig vad domaren kommer att tycka, och vi har inga stora förväntningar eller förhoppningar egentligen. Det var ju inte för utställning vi köpte hund, och det var definitivt inga sådana meriter vi gick efter, men Nikons pappa Bilbo har i alla fall fått bra kritik på utställning.
Nikon är mer lik mamma Razzla, som inte är utställd, så vi vet inte alls hur det kommer att gå. Men det spelar ingen roll, för oss är han ändå snyggast, och det viktigaste är att han är sund och frisk (till skillnad från en del hundar som bara avlas på utseende...).

En rolig erfarenhet blir det i alla fall! Om det skulle visa sig att Nikon får bra kritik och har talang för det här med utställning kanske vi ska fundera på att anmäla honom till rasspecialen i Gränna (endast för staffar). Fast vi får fundera ganska snabbt, för sista anmälningsdagen är redan nästa dag. Dessutom måste vi lösa hur vi ska övernatta då också. Men det får vi se som sagt. Nu tar vi en sak i taget och gör det som en prova-på-grej bara. Tyvärr verkar det som att det ska regna på söndag, men vi får väl försöka göra det bästa av dagen helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar