Sidor

lördag 15 juni 2013

Förberedelser.

Idag har vi mycket att göra! Allting ska vara klart så att vi slipper tänka på något i morgon när vi ska åka på utställning. Det blir en väldigt tidig morgon... Väska ska packas, bilen ska packas, burar ska tas fram, godis ska fixas, kläder ska bestämmas, vaccinationskort plockas fram, o.s.v. Har man aldrig varit på utställning förut blir det ju en hel del att förbereda och fundera på. Jag hoppas att vi inte glömmer något!

Vi började i alla fall dagen med en mysig promenad. I stadsparken känns det nästan som att man går i en riktig skog. En liten oas mitt i stan.




















Det passade bra att gå i skuggan av träden en varm dag som den här. Ollie var på gott humör och ville hoppa upp på allt han såg, och det får han ju nu! En liten stubbe blir bra balansövningar, fast det är ju ingen konst för Ollie som både kan stå, sitta och ligga på den.













Nikon ville också balansera lite.




















Eftersom det tydligen ska regna hela dagen i morgon (i alla fall enligt nuvarande väderleksrapport) var vi också tvungna att spontaninhandla ett regntäcke åt Nikon. Det blir ju ändå några timmar där så det kan vara bra att ha. Vi provade ett Hurtta-täcke först, ett likadant som Ollie har, men vi bestämde oss för att vänta med dyrare täcken tills han helt och hållet växt klart. På höjden är han klar, men han kommer förmodligen att bli lite bredare. Det används ju ändå ganska sällan och det vore ju trist om han växer ur ett täcke för 560 kronor. Därför blev det ett billigt täcke för 99 kr, väldigt enkelt men faktiskt ganska snyggt! Lite roligt att det är genomskinligt.




































































Förutom regntäcken till hundarna, eller regnrock som damen i kassan kallade det, och regnkläder till oss ska vi även ha med oss paraplyer och ett tält. Många utställare har tält att sitta i, som skydd för sol eller regn, och eftersom vi har ett partytält med väggar (väggarna köpte vi till idag) med godkänt mått passar vi på att ta med oss det. Jag antar att många tänker så om de har tittat på väderleksrapporten, och det var ingen förhandsbokning på tältplats runt ringen, så vi får hoppas att vi får plats!

Just nu sitter vi och vilar oss en stund efter maten, men snart är det dags att börja packa bilen, fixa hundgodis, göra smörgåsar... och allt det där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar