Sidor

lördag 25 juni 2011

Midsommarhelg.

I torsdags var vi och tittade på den lokala brukshundklubben. Den var ganska liten och det verkade inte finnas någon riktig agilitybana. Det fanns några hinder, och det kanske fanns fler inställda någinstans, men inte orkar då jag kånka ut och in med riktiga, tunga agilityhinder för att träna, då använder jag hellre mina egna. Det känns inte som att det kommer ge oss något att bli medlemmar just nu, isåfall framöver om det blir någon kurs man vill gå.
Trots regnet var det ändå några där och tränade, men de ville knappt hälsa på oss. Vi åkte vidare och släppte hunden på ett annat ställe. Här söker han efter godis i gräset:


Igår följde Ollie med för att hälsa på mattes släkt, och där fanns en nästan nyfödd liten bäbis. Det var första gången han träffade en bäbis och det gick bra. Han funderade lite över vad det var för något som skrek, men han var mer intresserad av att få uppmärksamhet av de vuxna. Tyvärr är barnets mamma allergisk mot hundar, så han fick mestadels vara en bit ifrån oss.

Idag har Ollie hälsat på sin "flickvän" Mynta, en 6-årig cairnterriertik som han är väldigt förtjust i. Här kommer lite bilder från dagen.




När de hade busat ett tag var det två trötta hundar som tog det lugnt en stund. Sedan sov Ollie i bilen hela vägen hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar