Sidor

onsdag 18 juli 2012

Inget vallhundsmaterial.

I morgon är sista dagen av lugn och ro, för på fredag är det avgång klockan 07.00 med destination valphämtning.

I tisdags tog vi en promenad längs en vandringsled. Mycket uppskattat av busen, som i och för sig alltid uppskattar att komma ut i naturen. Fin natur var det, och dessutom regnade det inte. Det har regnat en skvätt eller två (eller öst ner kan man också säga) i princip varje dag sedan sommaren började, om man man nu ens kan kalla det här sommar, så när vi gick där utan att få en endaste regndroppe på oss kändes det nästan som att vi var på semester i något rengfritt fjärran land.


















































Leden slingrade sig bland annat igenom några fårhagar (där man fick gå med hund), och busen skötte sig exemplariskt. Han struntade i fåren, inget vallhundsmaterial med andra ord.
Fåren därmot var väldigt nyfikna, och när jag skulle fotografera dem kom de alldeles för nära, så jag var tvungen att fotografera från utsidan av hagen istället.


















En trevlig vandring var det!

Igår blev det en inte så mycket aktivitet, men vi hann i alla fall med att placera busen i bildäck.




















Han hoppar glatt upp på eller in i saker för en godbit. Speciellt mattes hemgjorda kycklinggodis verkar göra succé!
Utöver bildäcksroligheterna fick han springa runt som han ville och bara vara en stund, medan vi traskade runt och bara var vi också. Ibland är det skönt att göra sådant.

Nu återstår lite småfix hemma, som att ta bort mattorna, annars är allt pretty much done inför terroristens valpens hemkomst.
Vi laddar batterierna till max och njuter av en sista lugn stund. Men roligt ska det bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar