Sidor

tisdag 2 augusti 2011

Glassfika och bad.

Igår hände det inte så mycket mer än att vi åkte till ett café och åt glass. Det är ett fint ställe vid vattnet där man kan titta på båtar som åker förbi och ha det mysigt och slappna av. Trodde vi.
Det hela började olyckligt nog med att Ollie snodde in sig i kopplet och fastnade med tassen precis när vi fått vår glass. Han drog bakåt för att komma loss, men det gjorde såklart saken värre. Han var fastknuten i bordet så när han drog blev det ännu svårare att komma loss. Vi trodde att han hade blivit stucken av en geting eller något när han plötsligt skrek till, men märkte sedan att kopplet var virat runt framtassen, så jag fick lyfta upp honom så han skulle sluta att panikdra bakåt, och hjälpa honom loss. Folk tittade förbryllat på oss och vår skrikande hund som lät som att han höll på att dö.
Efter den händelsen var han lite skärrad och skällde ut några otäcka människor i svarta mc-overaller, och morrade lite åt diverse ljud och annat. Vi varken myste eller var avslappnade, och när mutorna (läs hundgodiset) tog slut åkte vi hem igen. En ganska misslyckad utflykt kan man säga, men glassen var i alla fall god. Det tyckte Ollie också, så han fick smaka lite när han var snäll och lugn mellan varven.

Idag har Ollie badat. Han tyckte att det var väldigt roligt och simmade som fisken i vattnet. Här kommer lite badbilder.














































Och en liten film.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar