Sidor

söndag 31 juli 2011

Agilitytävling.

Fredag och lördag var lugna dagar, bland annat ägnade vi oss åt att äta bänkpizza (pizza direkt från kartongen utan bestick sittandes på en bänk i naturen), och Ollie fick äta pizzakanter...
















...och så vilade vi soffan.





















Men idag har vi varit på agilitytävling. Vi tävlade förstås inte, men vi tittade på. Det var jättekul! Många hundar imponerade, mest border collies, de är alltid överlägsna i snabbhet.

Vi upptäckte att Ollie är rädd för visselpiporna som domarna blåser i. Efter ett tag blev det för mycket för honom och han började skaka, flämta och klättra på våra ben, då fick han sitta i bilen istället. Bilen stod i skuggan med bagageluckan öppen och vi använde burfläkten och han hade tillgång till vatten, så där trivdes han fint. Han låg och sov när vi kom tillbaka. Men vi bestämde oss i alla fall för att ta med honom in på området igen när han var lugn, och då gick det bättre. Visselpiporna var fortfarande skrämmande, men han reagerade inte lika starkt då. Förutom det var han jätteduktig och lugn bland alla hundar och människor.

Här kommer lite bilder från dagen.














































2 kommentarer: