Sidor

torsdag 21 juli 2011

Flytväst.

Eftersom svärföräldrarna håller på att köpa båt har vi letat land och rike runt efter en flytväst till Ollie. Det verkar vara väldigt många som tänker samma sak, så det var ingen lätt uppgift. Antingen fanns inte rätt storlek, eller så var passformen fel. Vi besökte 11 butiker innan vi hittade rätt. Ollie har en flytväst som han använde när han var valp, men trots att vikten fortfarande håller för honom så hade västen blivit för liten. Den går upp till 8 kg, Ollie väger 4,8 kg, men passformen är inte densamma som när han var liten.
Här är en bild på grabben när han var valp (ursäkta blixten i ögonen).
















På Jennys Hund & Katt hittade vi äntligen en flytväst som passar honom, och dessutom är väldigt snygg! Det är Hurtta, mitt favoritmärke som har bra kvalitet, snygga produkter, och ofta väldigt bra passform för Ollie. Tyvärr kan det vara lite svårt att få tag på, om man inte beställer från nätet, men då kan man ju inte prova. Dock är märket lite dyrt, men man får vad man betalar för helt enkelt. Jag lägger gärna några kronor extra för att få precis det jag vill ha.
Här är en bild på den nya flytvästen.


















Som vanligt fick vi lite extra hundgodis i påsen. Tummen upp för Jennys Hund & Katt, bra utbud och trevlig personal som ger bra service!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar