Sidor

tisdag 12 juli 2011

Hembakta hundkex.

I söndags var vi på Furuviksparken, en djurpark där kopplade hundar är välkomna. Det var inte så värst roligt för det fanns knappt några djur att titta på. Någon enstaka apa, lite getter och en och annan kamel fick vi i alla fall se. Det hade nyss regnat så djuren låg mest inomhus och vilade.
Ollie skötte sig bra överlag, men han blev lite ställd av en orangutang, och reste raggen åt en liten strutsliknande fågel. Men han var jätteduktig bland de andra hundarna vi mötte.
















På samma resa stannade vi på Jennys hund & katt, en djuraffär med mycket tillbehör till hundar (jag har bl.a. köpt Ollies Hurtta-täcken där). Vi hittade burfläkten som jag skrev om förut, samt den tillhörande kyldelen, så det slank ner i kundkorgen. Vi har inte använt den än, bara testat lite, men den verkar bra tror jag. Den blåser lagom starkt och låter inte speciellt högt.
Man brukar alltid få med något extra i påsen när man handlar där, och den här gången slog de på stort och skickade med en sats med hundkex som man bakar själv, och ett litet tuggben.








































Husse ställde sig i köket direkt när vi kom hem och snodde ihop smeten. Ollie tyckte att det var smaskigt! Men de var nog tänka för en större hund, så vi fick dela dem i bitar åt honom.

















Igår gjorde vi inget speciellt, vi hade lite besök hemma, och sedan åkte vi och browsade runt lite i affärer, men då fick Ollie vara hemma.
Idag har vi inte hunnit med något än, men snart ska busen och jag följa med och titta på när husse åker cross, och kanske träffa Mynta igen.

Äntligen är slalompinnarna klara, i alla fall fyra av dem. Men det är en bra början, då han inte kan slalomen än.

2 kommentarer:

  1. snygga hundkex!

    SvaraRadera
  2. Tack U. Nästa gång ska jag nog trixa till det och blanda i mer godsaker.

    /Husse.

    SvaraRadera