Sidor

onsdag 20 juli 2011

Veterinärbesök.

Igår var vi hos veterinären med Ollie för att undersöka om han eventuellt har noskvalster. Han fick lugnande för att de skulle kunna titta ordentligt i hals och nos. Tonsillerna (som han redan opererat bort en gång, men de kan växa tillbaka) såg bra ut, det var aningen rött på ena sidan men det var inget han borde ha problem av sa veterinären. Men det kanske är något att ha i åtankte för framtiden i alla fall. Trots att han fått lugnande hade han väldigt starka käkar som vi fick bända upp. I nosen syntes inga kvalster, men de lever oftast så högt upp att de inte syns, dock var han lite röd och irriterad i nosen. Eftersom det är svårt att fastställa en diagnos för noskvalster fick vi ett recept på tabletter mot det för att se om det blir bättre med nysningarna. Sedan fick han en spruta så att han skulle vakna igen. Vi passade även på att boka en tid för tandstensborttagning.















När vi kom hem var han fortfarande trött och lite orolig. Han ville leka samtidigt som han nästan somnade stående. Det var lite jobbigt, men framåt kvällen piggnade han till, och ville leka ännu mer. Idag är han som vanligt.

Vi har inget inplanerat för dagen, det visar sig vad som händer. Vi ska i alla fall hämta ut Ollies medicin på apoteket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar