Sidor

söndag 21 augusti 2011

Skogspromenad och bad.

Idag tog vi bilen och åkte iväg för att gå en skogspromenad runt en sjö. Vädret var fint och det blev en trevlig tur. Ollie gick med lina, vilket är bra på sådana ställen där man inte vet vad man möter runt nästa hörn, det går både människor och hundar där. I linan kan han gå som han vill, som om han vore lös, fast med mer säkerhet för oss.
















I början gick han längre fram och utforskade själv, men efter ett tag blev han tröttare och gick bredvid oss. Han skötte sig bra och försökte inte att rymma iväg någonstans, men det brukar han inte göra heller. Vid ett tillfälle blev han lite rädd för ljudet av ett flygplan som flög lågt över oss, och ville gå väldigt nära oss, men så fort planet inte hördes mer var allt som vanligt. Det var roligt att se, för annars brukar han vara rädd ett tag även efter att otäcka ljud har slutat, t.ex. åska.

Efter vägen stannade vi till vid en badplats speciellt gjort för hundar, och Ollie fick simma lite. Men han var inte så värst sugen, jag tror att det var ganska kallt i vattnet.

1 kommentar:

  1. Jag använder också lina för att kunna ha Frö "lös". Vi är inte riktigt överens om vad inkallning innebär, och då är lina perfekt!

    SvaraRadera