Sidor

fredag 1 juni 2012

Valparna växer.

Det blir väldigt mycket valpbilder på bloggen nu, och jag hoppas att ni uppskattar det lika mycket som jag gör. De ser ju mest ut som små klumpar nu, men de utvecklas trots allt ganska fort och det är roligt att se förändringarna.

För övrigt händer det inte så mycket mer än vanligt. Vi gör vanliga saker, går promenader, filar klor, klickertränar, tränar med nya kampleksakerna, myser i soffan..., o.s.v.
Ollie har haft tre heldagar (08.00-15.30) ensam den här veckan (med sällskap av husse på lunchen), men han klarar det bra. Det är nog mest vi som tycker att det är jobbigt att lämna honom ensam så länge, men jag får försöka tänka på att vår jobbsituation trots allt är väldigt bra för honom. De flesta dagarna är han bara ensam ca två timmar, och vissa dagar är han inte ensam alls. Det känns inte värt att försöka hitta en lösning för de dagar som blir heldagar per månad när han inte har några problem att vara ensam. Men när valpen kommer får vi lägga om schemat såklart.

Här kommer nya bilder på underverken. De två första bilderna är de två hanarna. Någon av dessa kommer alltså att flytta hem till oss om ca 7 veckor.


































































































2 kommentarer: