Sidor

tisdag 4 oktober 2011

Tillbaka till hösten.

Nu är vi hemma igen, och jag måste säga att även om det var roligt att åka till värmen och bada i medelhavet så är det är skönt att andas den svenska, friska höstluften igen. Fortfarande lite trött efter resandet och dessutom lite snuvig har jag bara tagit det lugnt igår och idag. Ollie har haft det jättebra hos hundvakt, och de hälsar att han har skött sig fint och inte skällt på en enda hund eller katt, men däremot på en cementblandare och en båttrailer. Han är i fin form och har inte gått upp ett enda hekto, snarare tvärtom. En diet på hundmat och smakbitar av grönsaker och fisk, samt motion har han fått, bra jobbat! Vi fick även veta att katterna han bodde med inte har fräst åt honom en enda gång, men att han tydligen är så förtjust i tonfisk att han inte ens väntade på att katterna ätit klart (som han brukar) innan han ville dit och "diska" fatet. På nätterna har han delat säng med två vuxna och två katter, och jag som tycker att han tar mycket plats i vår säng som han bara delar med husse och mig. Djur, även små djur, har en förmåga att ta väldigt mycket plats i sängen, men mysigt är det! Allting har gått väldigt bra, och det är skönt att veta att vi tryggt kan lämna honom en vecka utan att han ställer till med några problem.

Igår tog vi en lång promenad där Ollie fick springa lös en del. Han tyckte att det var jätteroligt och var väldigt motiverad att träna saker och att göra rätt så att han fick beröm och belöning.
















Det verkar som att vi ska få fint väder den här veckan, men sedan blir det kyligare och temperaturen sjunker ner i "normala" höstgrader.
Snart ska vi gå ut i höstsolen och ta en uppfriskande promenad.

1 kommentar:

  1. Kul att det fungerar så bra att lämna honom.

    Vart var ni på semester någonstans? Låter väldigt mysigt att åka iväg den här tiden.

    SvaraRadera