Sidor

onsdag 12 oktober 2011

Hantverkarna är tillbaka.

Jaha, nu har vi fått veta att vattenläckan vi hade för en tid sedan ledde till en fuktskada i köket. Det betyder att hela golvmattan måste rivas bort och ny ska läggas. Men innan en ny kan läggas måste det såklart torka, och det är oklart hur lång tid det tar, beroende på hur fuktigt det är och hur mycket av materialet under som är skadat. Vill det sig illa kan de behöva gräva upp hela golvet och arbetet kan ta flera veckor, vilket betyder att vi inte kommer kunna bo här. Men vi håller tummarna för att det bara är mattan som behöver bytas och att det går snabbt och smidigt.
Hyresvärden var här en stund också, och blev såklart utsatt för lite lek. Dragkamp med favoritbollen står på schemat för alla som kommer på besök, och många verkar gilla det.
Idag togs en sockel bort, och under köksskåpen gömde sig såklart massor av byggskräp som Ollie kunde stoppa i munnen. Nu ska det stå så tills nästa vecka, så husse fick sätta upp ett provisoriskt galler där sockeln satt för att hålla busen borta.

Innan husse åkte till jobbet passade vi på att släppa Ollie på en grusplan så han fick springa av sig lite energi och leka lite med tennisbollen.
Nu får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. Inga fler dåliga nyheter, hoppas jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar