Sidor

söndag 12 maj 2013

Veckan som gått.

Vips, så var det helg igen! Jag har visst inte bloggat på en vecka. Det har egentligen inte hänt så mycket spännande heller. Ollie har varit på vibrationsträning. Nikon har fått en Allsafe bilsele att ha när vi åker i skåpbilen där det bara finns framsäten. Det är inte världens bästa lösning, men det är egentligen det enda som går att göra där. Selen är i alla fall krocktestad och förhoppningsvis är vi lite mer skyddade nu i alla fall. Ollie som är liten sitter på golvet i en bur.

Det var en rejäl sele.




















Ej beständig mot Mc Donalds-mat tydligen...




















Vi har gått mysiga promenader, bl.a. längs en grusväg i skogen. En liten filmsnutt från det.


Hundarna fick gå varsitt spår. Den här gången körde vi utan godis i spåret och med boll på snöre som spårslut. Ollie var lite flängig som vanligt men för övrigt ganska bra. Husse gick med Nikon så där var jag inte själv med och såg, men det gick tydligen ganska bra. Han hittade bollen i alla fall!

Ollie får nog ta badpremiär snart. Han har varit i lite med tassarna, men jag har känt att det nog varit lite för kallt för att slänga sig i helt och hållet. Ollie tycker nog inte samma sak, så snart får han nog hoppa i ändå. Nikon är lite mer skeptisk, men han har i alla fall doppat en tå.

För övrigt har det väl inte hänt så mycket. Husse har bara jobbat tre dagar den här veckan så vi har mest myst runt och njutit av den lilla ledigheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar