Sidor

fredag 21 mars 2014

Dragselen är här.

Nu har vi äntligen fått hem Nikons dragsele! Faktum är att den egentligen kom redan förra veckan, men det visade sig tyvärr att den var för liten. Den var för trång över ryggen, och jag trodde att vi hade kastat pengarna i sjön eftersom den var måttbeställd, men Anne-Lie på Snowdogs bad oss skicka tillbaka den så att hon kunde sy om den.

Så här såg den ut från början. Den var för spänd över bröstkorgen och bakom frambenet. Det gick knappt att sätta på och ta av den. Anledningen var att vi hade tagit ett för kort mått över ryggen, men det är å andra sidan lite svårt att veta var man ska börja mäta när man inte vet hur det ska se ut.




















Efter kontakt med Anne-Lie på Snowdogs fick vi klippa och klistra lite, eller snarare tejpa, för att göra passformen bättre. Jag använde en gammal reflexväst och klippte remsor av och förlängde där Anne-Lie instruerat oss att klippa och förlänga. Resultatet blev detta.




















När vi kände oss nöjda med passformen skickade vi helt enkelt selen så som vi tejpat den, och Anne-Lie sydde om det åt oss. I går kom den på posten, och nu passar den perfekt! Jag kan verkligen rekommendera Snowdogs för den som är sugen på en dragsele. Väldigt bra bemötande och väldigt snygga selar. Nu ska vi bara lära Nikon att dra också!


















































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar