Sidor

onsdag 30 oktober 2013

Godis på fötterna.

Idag hade Nikon tid hos veterinären. Vi fick träffa en hudspecialist som tog ett skrapprov från örat. Ingenting hittades på provet, vilket förstås är väldigt skönt! Nu har vi hämtat ut en salva som ska smörjas på örat i några dagar. Det ser väldigt fint ut nu. Skorvarna är borta och huden ser helt normal ut, förutom att den saknar hår. Så det har ju gått åt rätt håll även utan medicinering. Vi får bara hoppas att det fortsätter gå åt rätt håll, att pälsen växer ut och att det aldrig kommer tillbaka. Vi vet ju fortfarande inte vad det beror på, så man kanske inte ska ropa hej än, men i dagsläget ser det i alla fall ganska ljust ut. Och det viktigaste är att han inte känner något obehag eller har ont. Om det hade kliat hade det varit mycket värre. Inuti öronen såg det jättefint ut, och veterinären sa också att Nikon var fin i hullet och såg bra ut överlag.

Igår kväll märkte jag att Nikon slickade ovanligt mycket på sin baktass. Det visade sig vara en liten knöl där. Jag tänkte förstås att det var ytterligare ett hudproblem som hängde ihop med det andra, men när veterinären tittade på det idag tyckte hon mer att det såg ut som ett litet sår bara. Det skulle kunna stämma, för Nikon slog i foten när han skulle hoppa upp på något i förrgår enligt husse. Men man vet ju aldrig, så vi ska hålla lite koll på foten också. Jag satte på en liten strumpa igår för att han skulle låta bli tassen, men den gled av vid ett tillfälle och då passade Nikon snabbt på att ta den i munnen. Efter det är den spårlöst borta, så vi får anta att han har svalt den. Strumpor in hundmagar är inte bra, men jag visade en likadan för veterinären och hon trodde att den nog skulle komma ut den naturliga vägen. Hundskrälle!

Husse passade på att träna lite med hundarna idag. Det blev godis på fötterna. En rolig träning där hundarna måste vara stilla och koncentrera sig.


















































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar