Sidor

torsdag 19 september 2013

Höst.

Nu kan man nog säga att hösten har kommit på riktigt. Luften blir kyligare, och löven börjar bli gula och falla från träden. Det är riktigt uppfriskande att gå promenad i den friska luften.




















Ollie är lyckligt ovetande om minusgraderna som kommer snart, även om han tycker att det är lite kyligt på morgnarna. Han springer glatt runt bland höstlöven och hoppar upp på allt han hittar. Det finns ett speciellt träd med en böj där han brukar hoppa upp. Trots nedförsbacken går det både att sitta och att ligga där!






































Med hösten kommer också mörkret. Än så länge är det ljust på eftermiddagarna, men går man ut på kvällen är det mörkt. Då får grabbarna ha sina reflexvästar på sig.




















Nikon har nog glömt hur det är att gå promenader i mörker, han var ju inte så gammal i vintras. Nu tycker han att det är lite läskigt i mörkret, och måste titta extra noga på vägskyltar och annat som fångar hans uppmärksamhet. Han är lite spattig om man säger så. Kanske har han fortfarande MH-spökena i färskt minne. Men han vänjer sig nog snart, det står inte på förrän det är mörkt redan innan jag kommer hem från jobbet.

Idag har vi haft finbesök av husses föräldrar som hade smörgåstårta med sig. Nikon lyckades faktiskt uppföra sig ganska bra, efter en stund. Förutom det har husse och Nikon varit ute på powerwalk med midjebälte, och jag och Ollie gick en promenad i stan då vi bland annat stannade till i skateparken och lekte lite. Där finns många roliga hinder att hoppa och gå balansgång på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar