Sidor

söndag 15 september 2013

Hemma igen.

Nu är vi hemma igen efter en spännande helg! Äventyret började på fredagen då vi först åkte till mina föräldrar och lämnade Ollie där. Att följa med på MH är inget han skulle uppskatta, så han hade det mycket bättre där.
Efter lite fika var det dags att dra vidare mot uppfödar-Lousie, där vi skulle sova eftersom vi har ganska långt att åka. Det var jätteroligt att träffa Louise och Micke igen, och kul att se Nikons syster My och mamma Razzla.
Det blev en trevlig kväll med prat och skratt, och Nikon fick leka med både Razzla och My. Vi var ändå tvungna att komma i säng i någon slags vettig tid, för det var avresa mot Göteborg och MH klockan 05.00 morgonen därpå.

Jag kommer att skriva mer och visa filmer från Nikons MH i morgon, men jag kan berätta att vi överlag är väldigt nöjda med hans prestationer!
Så länge får ni hålla till godo med en film på mor och son som träffas för första gången sedan Nikon hämtades, ungefär 8 veckor gammal. De är lika som bär och lite svåra att se skillnad på när de springer, men när de står stilla ser man att Nikon är mycket större än Razzla.

KLICKA HÄR för att se filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar