Sidor

onsdag 11 juni 2014

Mysig promenad.

Först och främst en bild från Ollies egna lilla utevistelse som vi gjorde efter att Nikon hade badat och Ollie fick stanna hemma. Det var faktiskt första gången som Nikon var ensam hemma utan Ollie en längre stund. Tillsammans är de oftast ensamma några timmar om dagen när jag jobbar, men helt ensam har Nikon bara varit några minuter tror jag. Men det gick bra i alla fall, och här kommer bilden.

























Vi gick till en liten "park" skulle man kanske kunna säga där det finns en lekpark och man kan spela fotboll, basket och tennis. Ollie hade med sig sin favoritboll och han varvade mellan att leka med den och att ligga och mysa i gräset. Det var både barn, basketspelare och tennisspelare där. Ollie var lös och jag tror att vi njöt alla tre av att bara kunna sitta och mysa utan koppel, något vi inte kan göra med Nikon tyvärr...

Igår blev det en mysig promenad på kvällen när det var lite svalare och lugnare ute. Vi bestämde oss för att gå runt gruvan och gick mest runt och njöt av den ljusa sommarkvällen. Ingen direkt rask eller lång promenad, men vi var ute ganska länge och vi gick faktiskt på ställen där ingen av oss har gått förut. Hundarna upptäckte massor av nya dofter och Ollie hoppade upp på stenar som vanligt.


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar