Sidor

torsdag 26 juni 2014

Hundlåda.

Jag snubblade över en sida som erbjuder en slags prenumeration på hundsaker. DogBox heter det, och det går helt enkelt ut på att man varje månad får ett paket med diverse leksaker, hundgodis och annat. Så här beskrivs det på hemsidan:

"När du registrerar dig får du varje månad en DogBox i posten med fyra till sex noggrant utvalda produkter och presenter för din hund - allt från leksaker, hundben och naturliga godsaker till hygienprodukter och innovativa nya prylar"

Man får välja mellan en månad, tre månader och sex månader (där det förstås blir billigare per månad ju fler månader man väljer). En prenumeration på sex månader kostar 259 kronor i månaden. Man får dessutom välja vilken storlek man har på sin hund så att man får prylar som passar. Det finns tre storlekar att välja mellan.

Det här är inget för mig personligen eftersom jag vet att mina hundar till exempel behöver väldigt tåliga leksaker, och jag är ganska petig med vilket godis de får, men det kan ju kanske vara en rolig idé för någon annan. Man kan till exempel ge bort det som gåva till en annan hundägare.

Det verkar i alla fall inte vara något skräp de skickar utan saker av ganska hög kvalitet. Så här står det på hemsidan:

"Vi har extremt höga krav på alla ätbara produkter vi väljer ut till boxarna. Vi skulle aldrig skicka med produkter vi inte själva skulle ge våra egna mycket bortskämda hundar.

Vi inkluderar inte råhud (eller något bearbetat formaldehyd). Glycerin-, vete-, gluten-, soja-, majs- och filler-fritt när det är möjligt. Vi strävar efter singelingrediensprodukter.

När det gäller våra leksaker, groomingprodukter och hygienprodukter försöker vi alltid i första hand få dessa från Nordiska leverantörer. Men ibland skickar vi med exceptionella och säkra produkter som våra scouter hittat utanför Norden. Så även om det inte är ofta, gör vi ibland undantag. Som sagt, vi ser alltid till att allt som ingår i en DogBox är av högsta kvalitet samt säkrat och testat av våra egna hundar."

Jag har ingen erfarenhet av det här själv och kan därför inte rekommendera det (det är upp till var och en att bestämma vad man ska lita på på nätet), men jag tycker att det verkar vara en ganska rolig grej till de som det passar för!

KLICKA HÄR för att besöka hemsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar