Sidor

lördag 31 maj 2014

Härliga dagar.

Det är verkligen skönt med långhelg. En liten försmak på semestern skulle man kunna säga. Igår var det dock dåligt väder så vi kunde inte vara ute och göra något, men vi tog oss i alla fall ut på en promenad när regnet lugnade ner sig lite, och det är ju inte helt fel att mysa inne i soffan heller.

























Idag har vi varit på besök hos husses föräldrar, men vi började dagen med en långpromenad. Vi tog en runda som vi faktiskt aldrig har gått förut, och det var roligt att se lite "nytt".

























Efter promenaden packade vi in oss i bilen och drog iväg, men innan vi åkte hem till husses föräldrar passade vi på att stanna och träna lite rallylydnad. Det är ju en fördel att hundarna får göra av med lite energi när vi ska på besök, speciellt Nikon som fortfarande inte kan sköta sig med deras hund. Han är alldeles för på och då får ingen lugn och ro. Vi löser det med att stänga av med kompostgaller så att våra hundar är på ena sidan och Mynta på den andra, och det går bra.

























När vi kom hem gick vi ut för att titta på lite kanotslalom som kördes i ån här utanför. I morgon ser det ut att bli fint väder och vi hoppas på ytterligare en härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar