Sidor

fredag 4 april 2014

Nu ska han bara lära sig att dra.

Jag inser att jag inte har bloggat på ett tag, men nu kommer i alla fall en uppdatering! Idag tog vi en dagstur till Söderhamn för att gå på Draghundcenter. Nu när vi har en dragsele så måste vi ju ha en ordentlig draglina också, och eftersom jag inte har så mycket koll på dragtillbehör ville jag gärna gå till en fysisk butik där man klämma och känna på sakerna istället för att beställa på nätet.

Vi fick tag på en bra draglina, och husse hittade även ett fäste till cykeln som man sätter fast linan i när man drar med cykel. Den står ut som en antenn och hindrar linan från att komma in i framhjulet när den inte är sträckt. På hemvägen gick vi in på Jennys Hund & Katt i Valbo också, och där hittade vi sockor som kan vara bra att ha ifall Nikon får skav på tassarna av att dra på grusväg. Så nu har vi allt vi behöver för att börja dra. Nu ska han bara lära sig att dra också...


























I Söderhamn passade vi även på att vandra runt lite vid havet. Vi åkte till ett havsbad och gick omkring där en stund. När vi gick tillbaka till bilen passerade vi en skylt där det stod att det var hundförbud inom badområdet, men den hade inte vi sett för vi hade gått åt en annat håll och kom in bakvägen till stranden. Så kan det gå... Men det är i alla fall inte badsäsong, så stranden var helt tomt. Och dessutom såg vi hundfotspår in sanden, så vi är inte de enda som har varit där olovligt.

Här kommer några bilder från dagen.


























































































































Och här kommer en bonusbild från igår, bara för att den är så fin!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar