Sidor

söndag 16 februari 2014

Uppletande.

Det duggregnar ute och snön börjar smälta bort. Inte världens roligaste väder, men det stoppade inte oss från att åka till skogen och träna lite. Vi började med en promenad och lite lek för att värma upp. Det blev lite godisletande i träd, hopp och balans och spring i backe, och sedan blev det uppletande.

När man heter Ollie och är liten får man pulsa trots att snön inte är så djup längre, och det är bra träning för honom som behöver tappa några tappa hekto. Han var väldigt duktig och hittade alla föremålen utan problem, trots att ett låg väldigt knepigt till. Efter det fick Ollie apportera leksaker mellan oss. Vi bytte leksak vid varje avlämning, och det var jätteroligt tyckte han. Lillen fick med andra ord springa sig trött.

Nikon fick också köra uppletande, och i början ville han som vanligt ha föremålen för sig själv, men när jag tog fram en roligare belöningsleksak gick det helt plötsligt jättebra. Han sökte fint efter föremålen och kom tillbaka med dem. Riktigt roligt att se! Det var så rolig att min kampboll gick sönder i handtaget.

Efter det fick Nikon träna budföring, och det gjorde han jättebra. Han är inte helt hundra i positionen, men å andra sidan var det snöslask på marken och han hade en lina på sig som var lite i vägen, så jag kan förstå att det inte var helt lätt att hamna rätt. Roligt var det i alla fall, och jag tror att det kan bli riktigt bra om vi fortsätter såhär!

Nu är grabbarna trötta och nöjda och det blir mys inne resten av dagen.

























Bjuder på en bild från alla hjärtans dag också!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar