Sidor

onsdag 14 augusti 2013

Bad med flytväst.

Idag tog vi med Nikon till stranden för att testa flytvästen. Jag vet inte varför det inte har blivit av förrän nu, vi har väl helt enkelt glömt bort det. Han tyckte i alla fall att det var väldigt roligt att fnatta runt i sanden med sin leksak. Han hämtar den gärna när vi kastar ut den i vattnet, och har inga problem att dyka ner med hela huvudet under ytan, men simma vill han fortfarande inte. När leksaken kommer för långt ut tar han några trevande steg emot den, och backar sedan tillbaka om han inte når.

Jag tror i alla fall att flytvästen hjälpte lite, för man märkte att han flöt ibland och paddlade på lite med tassarna, men några riktiga simtag var det inte. Hoppas att det släpper snart! Vi hade riktigt roligt, och Nikon var duktig även om han inte simmade. Han kastade sig i alla fall i från bryggan, fast bara på grunt vatten.

KLICKA HÄR för att se en film från dagens strandlek.

Husse och Nikon har också varit ute och cyklat lite. Husse har skadat sig när han åkte cross, så några promenader blir det inte för hans del just nu, men cykla går bra.

KLICKA HÄR för att se en film från cyklingen.

Ollie får mest ta det lugnt nu. Det känns som att han är lite påverkad av medicinerna, för han inte riktigt samma lust och driv som vanligt att göra saker. Veterinären sa att han kunde bli trött och så, så det är nog ingen fara. Han får göra saker när han själv är på humör för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar