Sidor

lördag 3 januari 2015

2015.

Det nya året har börjat och nu har vi bara en dag kvar av ledigheten innan det är dags att gå tillbaka till vardagen. Nyårsafton var som vanligt ganska jobbig för Ollie på grund av alla raketer, men i år bestämde vi oss för att ta en biltur under tolvslaget så att han skulle slippa det värsta smällandet. Tyvärr kan ju folk inte hålla sig till att smälla just då utan smäller gärna lite då och då, och man kan ju aldrig på förhand veta när det ska smälla eftersom det inte nödvändigtvis bara är på nyårsafton som det smäller utan också innan och efter om man har otur.

Vi hade i alla fall tur kan man väl säga eftersom det bara var på nyårsafton som det small raketer, men det är ändå jobbigt att se Ollie rädd. Här gömmer han sig under en stol på nyårsafton.

























Någon gång mellan tio och elva på kvällen tog vi bilen och körde ut mot skogen, och tolvslaget firade vi på en tom parkering långt bort från bebyggelsen med bubbel i plastmuggar och nyårsfirandet på Skansen i mobilen. Sämre kan man ha det, och hundarna sov skönt i sina burar!

























Det jag minns mest av 2014 är nog alla mysiga äventyr som vi har haft, som till exempel vår semesterresa i norra Sverige då vi sov i tält med hundarna för första gången och besökte massor av härliga ställen...

















































...och turen till Stockholm på våren då vi myste runt i storstan och njöt av det vackra vädret...

























...och när vi tog en tur på fjället i Sälen...

























...och när vi gick upp på Gnupen.

























Oavsett vad vi hittar på så har vi alltid roligt tillsammans (ja, nästan i alla fall, förutom när det smäller eller åskar så Ollie blir rädd). Nu får vi se vad 2015 har för spännande äventyr att bjuda på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar