Sidor

lördag 19 juli 2014

Händelserika dagar.

Nu har vi kommit hem från en liten semestertur. Vi åkte visserligen bara till mina föräldrar i Malung, men vi har hunnit med mycket och gjort små turer därifrån. I onsdags var vi i värmland och åt på en mysig restaurang för att fira min pappas födelsedag. Hundarna fick sitta i bilen, men det gick ingen nöd på dem. Bakluckan var öppen, det var skugga där bilen stod och vi tittade till dem då och då.

Vi gjorde också en tur till Sälen och vandrade lite på fjället. Eftersom det är stort och platt och man har god sikt fick Nikon till och med vara lite lös. Han skötte sig exemplariskt, gick framför på stigen och stannade och väntade in oss då och då och lyssnade när man ropade på honom. Tänk om han kunde sköta sig så hela tiden, då skulle han slippa gå i koppel jämt. Men han har alldeles för stor jaktlust för att vi ska kunna lita på honom där vi inte kan ha uppsikt. Hur som helst så var det väldigt mysigt!

















































Vi har också njutit av lyxen att ha en trädgård att släppa ut hundarna i. Ollie älskar det verkligen och han ligger ofta vid dörren och väntar på att någon ska släppa ut honom. Han tycker att det är så skönt att ligga i gräset eller på altanen och sola, och ibland passar han på att skälla på grannhunden också. Den tycker också om att skälla så de brukar "konversera" lite ibland, fast både vi och grannen är snabba på att säga åt våra hundar när de börjar skälla. Nikon skäller inte alls vilket är väldigt skönt, för det hade nog varit värre att ha två skällhundar som eldar upp varandra.

































































































Det blev också en ganska händelserik dag när det började brinna i det gamla garveriet som ligger några hundra meter från mina föräldrars hus. Tragiskt, men det var ändå tur att bara en person skadades (en brandman) för det var en ordentlig brand. Nikon tittade intresserat på lågorna.

































































































Nu väntar snart en vecka med jobb, men efter det har vi semester igen i tre veckor!

1 kommentar:

  1. hej! tänkte bra fråga dig vart du har köp det rosa spårselet ur snyggt! enda sidan jag hitta har dock inte den storleken jag behöver så tacksam för svar :)

    SvaraRadera