Sidor

tisdag 29 juli 2014

Fortfarande varmt.

Värmeböljan fortsätter och det finns inte mycket att göra. Hundarna ligger mest och vilar på dagarna. De tackar inte nej till aktivitet men vi känner att det är för varmt för att göra något. Man orkar knappt vara i skuggan, så det blir bara snabba rastningar på dagarna. Fast man vill knappt ens göra det med tanke på hur het asfalten är... Vi försöker hålla oss i skuggan så gott det går.

Bada kan vi inte heller göra eftersom Ollie inte får bada längre. Han går på en kortisonkur nu för att han doppade tassarna för ett tag sedan. Så nu får han helt enkelt hålla sig ifrån vatten helt och hållet. Nikon kan visserligen bada, men det känns så elakt att lämna Ollie hemma... Dessutom är badstränderna packade med folk nu så det går nog knappt att hitta någonstans där man kan bada med hund. Husse och jag har badat lite själva istället.

Ibland går vi promenader sent på kvällen när det är lite svalare. Fast svalt blir det knappt. Det blir bara lite mindre hett men fortfarande väldigt kvavt. Så här händer det inte så mycket hundrelaterat tyvärr, men det här ska tydligen vara sista dagen med extremvärme så vi får väl se vad som händer framöver. Jag har i alla fall börjat tillverka egna skyltar till rallylydnad, och så planerar vi en liten semesterresa!


































































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar