Sidor

onsdag 9 juli 2014

Aldrig blir man nöjd.

För ett tag sedan var vi glada över att värmen hade kommit tillbaka. Nu är det för varmt. Jag vill att det ska vara lagom varmt, men nu har det varit 30 grader varmt i några dagar och det är för varmt för att man ska orka göra något. Vi har mest bara gjort ingenting och tagit små turer på kvällen när det har varit lite "svalare" (på kvällen har det varit som en vanlig sommardag om man säger så). Så det finns inte så mycket att skriva om. Hundarna vilar ganska mycket. I morse ville de inte ens gå upp.

























Husse ledsnade ur igår och bestämde att vi skulle köpa en AC. Jag och vovvarna följde med, för i bilen är det svalt! Den står i ett svalt garage och har AC, så bilturer är väldigt mysigt att ta nu. Utanför affären var det dock ganska varmt. Jag satt ute med hundarna och väntade.

























Efter en stund kom husse tillbaka och sa att de var slut. Så det blev ingen AC. Vi får lida i värmen ett tag till, men nästa vecka såg det ut som att det skulle bli lite svalare och dessutom regna typ hela veckan. När vi börjar vår semester. Aldrig blir man nöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar