Sidor

lördag 28 december 2013

Mellandagar.

Vi tar det lugnt och myser runt hemma hos mina föräldrar. Någon vit jul fick vi inte, men julafton blev det ju ändå. Det snöade och blev vitt på kvällen igår, men det försvann under natten igen. Och det var väl lika bra egentligen. Jag har hellre barmark än slask och is. Nu när det är så milt väder kan man vara ute mycket mer med hundarna också, och man slipper frysa och klä på sig så mycket. Vi har gått promenader till olika ställen varje dag, nedan till en badplats.



















För övrigt gör vi inte så mycket. Vi äter god mat och bara slappar. Hundarna är bortskämda med en gård att gå ut på, och vi är bortskämda med att bara kunna släppa ut dem på gården när de ska rastas. Igår hade vi lite klovård också.


























Granen står så grön och grann i stugan, och Nikon har inte rivit den en enda gång. Fast det var vi inte oroliga över i år, han brydde sig inte ens om den förra året när han var yngre. Det enda han har gjort är att lyckas välta julbocken en gång, men det var inte med flit.




Vovvarna fick inga julklappar i år. De vet ju ändå inte vad det betyder, och de får så mycket året runt. Det har dessutom inte heller bjudits på speciellt mycket gott eftersom Ollie tydligen hade blivit lite rund förra gången vi vägde honom på vågen hos veterinären, så han får bara godis när han förtjänar det nu och då kan ju inte Nikon få heller eftersom det blir orättvist. Men jag tror att de njuter lika mycket som vi ändå.

























Nu inväntar vi nyår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar