Sidor

fredag 14 december 2012

I väntan på julen.

Jag har inte så mycket att blogga om nu, för vi gör egentligen inte något värt att skriva om. Det känns som att man går in i något slags energisparläge såhär innan jul och bara väntar och förbereder sig inför vad som komma skall. Det är mysigt att fixa och dona med julkort och klappar och man myser hellre inomhus än ute i minusgraderna. Det har faktiskt varit riktigt kallt ett tag nu och det är inte Ollie speciellt förtjust i. Nikon verkar inte bry sig så mycket om kylan, trots att han har mycket mindre päls, men det är väl kanske så att mindre hundar fryser lättare.

Idag åkte vi i alla fall iväg och köpte mat åt Ollie. Det känns bra att bunkra upp nu så att man inte kommer på någon gång i mellandagarna att hundmaten är slut, så nu har Ollie mat för de närmsta tre månaderna. Nikons mat tar slut mycket snabbare, men den är också lättare att få tag på, och han har så att han klarar sig ett tag.

Vi passade på att ta en promenad i en park när vi köpte mat. Det är mysigt att gå på ställen man inte ser varje dag.




















Ollie var väl inte helt nöjd med kylan. Han spenderar hellre dagarna såhär...

























Nikon var toknöjd, som vanligt. Men han kan också mysa...




















...ibland, mellan fnattvarven. Han är i alla fall söt när han sover!

2 kommentarer:

  1. Känner igen mina hundar i Ollie! Hellre mys än frys!

    SvaraRadera
  2. Han växer ju så det knakar!!! Roligt att se nya bilder så ofta på dina grabbar. Själv är jag superdålig på att uppdatera med bilder.

    SvaraRadera