Sidor

torsdag 11 december 2014

Kulorna är borta.

Nu är Nikon kastrerad och ingreppet gick bra. Han är lite pipig och det är ju svårt att säga om det beror på att han har ont eller om han bara känner sig lite ynklig, men enligt veterinären har han fått nog med smärtstillande för idag så det är väl bara att lida ut det. Ollie blev sig själv redan dagen efter han kastrerades så förhoppningsvis känner sig Nikon bättre i morgon.

Vi har ställt fram en bädd med en filt i åt Nikon och Ollie passade på att stjäla platsen så fort Nikon lämnade den. Det är lite lustigt att de inte bryr sig när man köper mysiga bäddar, då ligger de hellre i soffan, men nu blev bädden plötsligt väldigt populär bara för att den hade fått en ny plats och en filt - och för att Nikon låg i den. Så jag fick ta fram en till filt och lägga i den andra bädden och då blev Ollie nöjd.




















Jag vill bara poängtera att vi har haft mysiga filtar i bäddarna förut. De låg där i flera månader, men då var det minsann ingen som brydde sig... Nu har Nikon lagt sig i soffan och Ollie har tagit Nikons bädd igen. För gräset är ju alltid lite grönare på den andra sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar