Sidor

onsdag 17 september 2014

Ut på tur.

Helgen spenderades hos mina föräldrar. Det första vi gjorde var att stanna till vid crossbanan så att husse kunde åka lite. Vi var helt ensamma där och det är ett stort område med bra sikt, så Nikon fick vara lös. Det var väldigt roligt för han skötte sig verkligen exemplariskt!

Han höll sig nära oss och kom när vi ropade. Vi vågade dock inte ha båda hundarna helt lösa samtidigt eftersom de utomhus är mer benägna att trigga varandra till att börja leka vilket snabbt kan övergå i gruff och bråk, så Ollie fick gå med kopplet på så att det fanns något att ta tag i om det skulle behövas.

































































































Det var verkligen fint väder och alla fyra njöt av solen och av att Nikon kunde vara lös utan problem (fast vi höll förstås stenkoll efter harar och annat...).



Nästa dag var det vandra upp för berg som stod på schemat, och även den dagen hade vi tur med vädret. Det var varmt och skönt och soligt!

















































































































































Det är ungefär 2,5 kilometer till toppen och där uppe åt vi korv och bullar och tittade på utsikten ett tag innan det var dags att vandra ner igen. En mysig dag och en mysig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar